MUTEMAN

I Muteman-familjen kommer det enda babbel du hör ifrån flaskan, och den gillar att prata. Familjen Muteman innehåller för närvarande två oförglömliga mixers: Premium Tonic och Ginger Beer (i Finland även den alkoholhaltiga versionen av Ginger Beer) samt Muteman Gin och Muteman Rye Whisky.

PREMIUM TONIC Premium Tonic skapades som en hyllning till finska gin i världsklass. Dryckens charm är inte bara tomt samtal – det bygger på ett konstnärligt utformat recept: naturlig kinin och en vackert balanserad blandning av bittra och citrus smak. Det finns bara 7,8 g socker per 100 ml, så med Muteman behöver du inte köra något sweet talk. Vi har ingen kommentar till det, men den outtalade sanningen är att finländarna gör utmärkta gins. Muteman Premium Tonic Water är en hyllning till detta faktum och det är inte bara löst snack – det är baserat på ett konstnärligt utformat recept: naturlig kinin och en vackert balanserad blandning av bittra smaker och citrus smaker. Det finns bara 7,8 g socker per 100 ml vilket ger en lätt känsla.

GINGERBEER Mikko Mykkänen ville skapa en perfekt ginger beer mixer som skulle ge en bra fräsch kick till cocktails som Moscow Mule. Denna mixer är också perfekt för att dricka snyggt med krossad is och kalk. Du kommer att smaka mycket äkta ingefära, en antydan till fermenterad smak och en skvätt citrusskal. Med 10 g socker per 100 ml. Så med Muteman behöver du inte köra något sweet talk.

Den högkvalitativa Muteman Ginger Beer finns nu också i en alkoholhaltig version. Muteman Alcoholic Ginger Beer 4% är en uppfriskande cocktail smaksatt med en generös mängd äkta ingefära och en touch av citronskal.

MUTEMAN DESTILLERAR Mikko Mykkänen aka Muteman är Finlands mest framgångsrika Master Distiller. Hans destillat av överlägsen kvalitet har vunnit flera guldmedaljer i internationella tävlingar. Mykkänen själv har vunnit det mycket uppskattade “Outstanding Innovation-priset” vid Europas största hantverksdestillatevenemang, Berlin Destille. Han är också en av de sällsynta icke-brittiska medlemmarna i The Gin Guild i London.
Denna symfoni av smaker har skapats av Master Distiller Mykkänen. Ja, Mykkänen är finska för ‘mute man’. ”Tanken bakom Mixers sortiment är att se till att dryckerna inte är för söta. För mycket socker döljer en gins bästa egenskaper. En mixer bör inte ha någon enda stark smak som stör ginens nyanser. Den perfekta mixern måste balanseras i sig själv och med gin. Det är en bra idé att smaka på mixern först och sedan blanda den med gin; detta gör att du verkligen märker skillnaden. Jag utvecklade Muteman-sortimentet så att jag kan njuta av mixers som jag gillar, med smak jag aldrig blir trött på. Förresten, låt oss vara tydliga om en sak: Jag fokuserar bara på att skapa fantastiska dryckesrecept. Skämtet om mitt efternamn och porträttet på etiketten var några kreativa typer på reklambyrån. Jag antar att jag kommer att vänja mig vid dem. ” Tanken är att skapa ett helt sortiment av smaker för Mutemans produktfamilj, så om du har några idéer, berätta. Tystnad är inte gyllene i detta fall.

Skål!

 

produkter

Products not found
Products not found
Products not found
Products not found
error: Skyddad