Denna veckan ger vi er Franska ARTONIC! En tonic som bjuder på elegans och konstnärsskap i tonicform!

ARTONIC 100% naturliga tonic är eko-certifierade och gjorda av rent, källvatten från Gensac, samt en sofistikerad blandning av naturligt kinin, frukt och örter. ARTONIC är den första samlingen förstklassiga ekologiska franska mixers som lanserats och de har skapats för att lyfta fram smakegenskaperna hos dina favoritdrycker. ARTONIC mixers har utvecklats utan sötningsmedel, konstgjorda smaker och konserveringsmedel. Man har även reducerat socker- och kaloriinnehållet för en hälsosammare och godare smak. Dess kolsyresättning är noga kontrollerad för att säkerställa små fina och täta bubblor som lyfter din favoritdrycks elegans.

ARTONIC mixers skapas och produceras i ett samarbete mellan ett lokalt destilleri och en konstnär från Cognac-regionen i Frankrike, en region där kunskapen om spritproduktion i århundraden har varit ett globalt riktmärke.

Artonic – Lemon Lavender Tonic

22,00 kr
  Smaksatt med Citron, Lavendel och Cubansk lime vilket ger...

Artonic – Cucumber Tonic

22,00 kr
Smaksatt med gurka, ingefära och apelsin. Tydlig beska som med...

Artonic – Indian Tonic Water

22,00 kr
  Bjuder på fransk elegans och konstnärskap i tonicform. Smaksatt...

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
error: Skyddad